Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Tačke na obisku

Objavil/a Urednik - 2020-02-14 07:58:00

Ponovno nas je obiskal Fellow, bernski planšarski pes. Tokrat je bil dobre volje, saj se je pred obiskom sprehodil po gozdu. Med bralno urico je dremal na svoji veliki odeji, vendar nas je kljub temu pozorno poslušal. Pripravili smo mu presenečenje: prav vsi smo na bralno urico s Tačkami prinesli svojo najljubšo slikanico in prebrali svoj najljubši odlomek. Potrudili smo se, da smo brali razločno, tekoče in s poudarkom.

Fellow nam je danes poslal pisemce.

Dragi moji četrtošolci!

Včeraj ste mi pripravili čudovito bralno urico! Moja vodnica Mojca pravi, da ste šele v četrtem razredu! Odlično berete. Vesel sem bil, da je Mojci nagajala 'bralna budilka' v obliki hruške, tako smo bili lahko skupaj več kot eno uro. Vem, zdi se, da spim, ampak zelo dobro slišim in pozorno poslušam. Prisluhnil sem Ronji (Janko in Metka), Maksu (Levji kralj) in Ani (Bambi), nato sta brala Naim (Mamica, kje si?) in Jerneja (Mali psiček). Zadnji je bral Grega, ki je bil prvič med nami, zato je prinesel debelo knjigo (Mornar na kolesu). Mojca pravi, da mi bo vsak večer prebrala eno od vaših knjig, vi pa jo morate prebrati nekomu, ki ga imate radi. To je vaša domača naloga.

Vaši nežni glasovi so se dotaknili mojega pasjega smrčka in srčka, imel sem občutek, da sem doma, na sprehodu v svojem najljubšem gozdu.

Draga Ana, Ronja, Jerneja, Maks, Naim, in Grega! Ponosen sem, da sem vaš prijatelj.   

Kako rad bom spet prišel k vam! Komaj čakam!

Zdaj pa grem na sprehod z mojo prijateljico Funny in z malo sladko Jenny.

Vaš Fellow

 

Draga Mojca in Fellow! Imeli smo se lepo, pa tudi čokolada je bila sladka in ravno dovolj velika!

Ana, Ronja, Jerneja, Maks, Naim, Grega

Več slik

Mentorica: mag. Jana Žnidaršič Knez, prof. ang. jezika