Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Nagovor ravnateljice ob začetku šole

Objavil/a Urednik - 2020-08-27 10:51:00

Spoštovani starši in učenci,

z velikim veseljem vas obveščamo, da v torek, 1. septembra 2020, začenjamo redni pouk po programu za osnovne šole. Pouk bo potekal v matičnih učilnicah, razen pouka tehnike, športa, kemije, fizike, likovnega pouka, naravoslovja in biologije. Pri pouku bomo v največji možni meri upoštevali zdravstvena navodila NIJZ.

Zaradi epidemije vas prosimo, da v šolo prihajajo samo zdravi učenci.

Starejši učenci, nad 12 let starosti, v šolskih skupnih prostorih obvezno nosijo zaščitne maske. Po zadnjem priporočilu ministrstva naj maske  v skupnih prostorih nosijo tudi mlajši učenci.

Prosim, da že za prvi dan obiska šole preskrbite svojemu otroku zaščitne maske.

V šolsko stavbo (na Dunajski 390 in Črnuški 9) praviloma vstopajo le zdravi učenci in zaposleni. S starši bomo imeli stike videokonferenčno, po e-pošti in telefonu.

Učenci bodo do 10 minut pred začetkom pouka počakali na označenih prostorih za oddelke pred šolskima stavbama. Prvi dan jih bodo sprejeli razredniki.

V želji, da ohranjamo redni pouk v šoli, vas prosimo, da upoštevate vse preventivne ukrepe za zajezitev virusa, predvsem pa moramo vsi skrbeti za redno higieno rok. V primeru, da otrok zboli v šoli, vas prosimo, da ga v najkrajšem času po našem obvestilu odpeljete domov.

V primeru poslabšanih zdravstvenih razmer bo pouk na šoli potekal samo za učence od 1. do 5. razreda v matičnih učilnicah.

Učenci od 6. do 9. razreda bodo imeli pouk na daljavo.

Želimo si uspešno in zdravo novo šolsko leto in upamo, da tako tudi bo z vašo pomočjo in prizadevnostjo.

 

Ravnateljica Zlatka Vlasta Zgonc
Ljubljana, 26. 8. 2020