Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Pouk na daljavo

Objavil/a Urednik - 2020-11-06 15:28:00

Spoštovani starši,

obveščamo Vas, da zaradi nastalih razmer v zvezi z epidemijo, organiziramo na  naši šoli od ponedeljka, 9. 11. 2020 dalje,  pouk na daljavo za vse učence. Pouk bodo učenci od 1. do 5. razreda, v ponedeljek,  začeli z razredno uro, od 8.15 dalje oz. po dogovoru z razredniki, ki Vam bodo poslali pošto. Za ostale učence je  pouk po  urniku za pouk na daljavo, veljavnem od 19. 10. 2020 dalje.

 

Učence bodo na videokonferenco povabili razredniki, da jim bodo posredovali vsa potrebna obvestila. Nato  bodo nadaljevali  s poukom.  Sodelovanje pri pouku na daljavo je za učence obvezno. Prosim poskrbite, da ga bodo učenci  redno obiskovali in opravljali naloge. Individualno pomoč  za učence bodo izvajali tudi drugi učitelji.

Za lažje delo v okolju Teams je učitelj Milan Gaberšek pripravil vrsto video vodičev. Navodilo za prijavo v office ali Teams.

Za učence, ki imajo subvencionirano kosilo, bo organiziran prevzem toplega obroka na šoli. Prijavo na kosilo opravite po spletnem obrazcu, ki ga najdete na spletni strani šole ali pišite socialni delavki Mileni Gajski.

 

O nadaljnjih ukrepih, v zvezi s poukom, vas bomo sproti obveščali. Prosim sledite tudi informacijam v zvezi s poukom po televiziji - RTV SLO1.

 

Lepo vas pozdravljam, ostanite vedri in zdravi.

 

Zlatka Vlasta Zgonc, ravnateljica