Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

Kulturna šola

Prijazna šola.jpg

Ekošola

 

Objavil/a Prehrana - 2022-11-18 14:26:53

 

DOPOLDANSKA MALICA

KOSILO

BREZMESNO KOSILO

POPOLDANSKA MALICA

Ponedeljek, 21.11.2022

Kruh (polnozrnat, s semeni, polbeli (G)), sir (L), orehi (O), čaj z medom, hruška

Široki rezanci (G, J), puranji trakci s porom in bučkami (L, G), mešana solata (zelena, fižol, zelje), voda

Široki rezanci (G, J), s porom in bučkami (L, G), mešana solata (zelena, fižol zelje), voda

Bio pecivo s kurkumo, kivi

Torek, 22.11.2022

 

Bio kakavova bombeta (nesladka G),  mleko kmetija Jamšek (L), jabolko BF

Goveja juha z zakuho (G, J), govedina, dušeno sladko zelje, pražen krompir, solata (zelena, radič, čičerika), voda

Juha z zakuho (G, J), sojin polpet (G, S, l, J, Z, GS, SS) dušeno sladko zelje, pražen krompir, solata (zelena, radič, čičerika), voda

banana, riževi vaflji

Sreda, 23.11.2022

 SŠSZ

 

Kruh (polbeli, ajdov, ovseni (G)), mešani namaz (L, J), napitek, kaki (zadruga Jarina)

Piščanec s curryem (g), riž,  riban sir (L), solata (kitajsko zelje, paprika, pesa), voda

Riž, zelenjavna omaka, riban sir (L), solata (kitajsko zelje, paprika pesa), voda

Sadno žitna rezina (G, L), jabolko BF

Četrtek, 24.11.2022

Hot dog štručka (G), piščančja hrenovka, priloga, 100% sadni sok Bizant, mandarine

Fižolova juha z mesom in  testeninami (G, J), carski praženec s prelivom (G, J, L), bio kruh, voda

Fižolova juha s testeninami brez mesa (G, J), carski praženec s prelivom (G, J, L), bio kruh, voda

Bio kefir (L), presta (G)

Petek, 25.11.2022

Sirni šolski burek (G, L, J), probiotični jogurt (L), pomaranča

Ohrovta juha s kroglicami (G, L), pečen file postrvi (G, R1), krompirjeva solata, tržaška omaka, pesa, voda

Ohrovta juha s kroglicami (G, L), pečen file postrvi (G, R1), krompirjeva solata, tržaška omaka, pesa, voda

Bio pšenični slanik (G), sadni sok

Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.