Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

Kulturna šola

Prijazna šola.jpg

Ekošola

 

Objavil/a Prehrana - 2023-01-20 14:17:35

 

DOPOLDANSKA MALICA

KOSILO

BREZMESNO KOSILO

POPOLDANSKA MALICA

Ponedeljek, 23.01.2023

 

Sirova štručka (G, L), suha salama, vložena paprika, čaj, mandarine

Korenčkova juha z zakuho (G), pečene piščančje kračke, zeljne krpice (G, J), solata (zelena, fižol), voda

Korenčkova juha z zakuho (G), kanelon (G, J, L)), zeljne krpice (G, J), solata (zelena, fižol), voda

Bio borovničev muffin (G, L, J), hruška

Torek, 24.01.2023

 

Mlečna prosena kaša mleko kmetije Jamšek s posipom (G, L), banane

Mesno zelenjavna rižota z mešanico 3 žit (G), riban sir (L), kivi, solata (zelena,  radič, koruza), voda

Zelenjavna rižota z mešanico 3 žit (G), riban sir (L), kivi, solata (zelena, radič, koruza), voda

Riževi vaflji, breskov nektar

 

Sreda, 25.01.2023

 sšsz

Šolski sirov burek (G, L, J), naravni probiotični jogurt (L), hruška BF

Goveja juha z zakuho (G, J), govedina, paradižnikova omaka, pražen krompir, solata (zelena, pesa), 100% sadni sok redčen z vodo

Korenjeva juha z zakuho (G, J), zelenjavni zrezek (G, S, J),paradižnikova omaka, pražen krompir, solata (zelena, pesa), 100% sadni sok redčen z vodo

Bio črno pecivo s korenčkom,

pomaranča

Četrtek, 26.01.2023

 

Kruh (pisani, črni, ajdov (G)), sir Edamec (L), orehi (O), čaj

Piščančja obara z žličniki (G, J), domač jabolčni zavitek (G, L, J), kruh (G), voda

Zelenjavna obara z žličniki (G, J), domač jabolčni zavitek (G, L, J), kruh (G), voda

Sadno žitna rezina (G, L), mandarine

Petek, 27.01.2023

 

Kruh (polbeli, polnozrnat, ovseni (G)), maslo (L), bio marmelada, napitek, jabolka BF

Testenine s porom, bučkami in gobami (L, G), riban sir (L), pomaranča, solata (zelena, paprika, motovilec), voda

Testenine s porom, bučkami in gobami (L, G), riban sir (L), pomaranča, solata (zelena, paprika, motovilec), voda

Bio kefir (L), koruzna žemlja (G)

Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.