Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

Kulturna šola

Prijazna šola.jpg

Ekošola

 

Objavil/a Prehrana - 2022-09-16 14:21:06

 

 

DOPOLDANSKA MALICA

KOSILO

BREZMESNO KOSILO

POPOLDANSKA MALICA

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 19. 9. 2022

kruh (ovseni, ajdov, polbeli (G)), sir (L), orehi (O), čaj z medom, sadje (jabolka BF)

Široki rezanci (G, J), Stroganov omaka (GS), solata (zelena, zelje, pesa, fižol), voda

Široki rezanci (G, J), gobova omaka, solata (zelena, zelje, pesa, fižol), voda

Sveže sadje (nekatrine), navadni jogurt

Torek, 20. 9. 2022

Mlečni zdrob (mleko kmetije Jamšek) (L) s posipom (G), banane

 

Juha z zakuho (G), pečen piščanec, pražen krompir, bučke v omaki, solata (zelena, koruza, paprika), voda

Juha z zakuho (G), zelenjavni polpet (J, S, G), pražen krompir, bučke v omaki, solata (zelena, koruza, paprika), voda

Sveže sadje (grozdje), bio črno pecivo s posipom (G).

 

Sreda, 21. 9. 2022  SŠSŽ

Makova štručka (G),  kakav (L), sadje (slive, hruške – zadruga Jarina)

Brokolijeva krem juha (L), njoki z bolonez omako (G), solata (zelena, kumare, korenček), voda

Brokolijeva krem juha (L), njoki v paradižnikovi  (G, L, J), solata (zelena, kumare, korenček), voda

Slanik (G), sveže sadje (melona)

Četrtek, 22 9. 2022

Kajzerica (G), salama, sveži paradižnik, mozarella (L), čaj, jabolka BF

Ričet s suhim mesom** (G), kruh (G), palačinke z orehovim nadevom (G, L, J), 100% sadni sok rečen z vodo

Ričet brez mesa (G), kruh (G), palačinke z orehovim nadevom (G, L, J), 100% sadni sok rečen z vodo

Pinjenec (L), grisini (G)

Petek, 23. 9. 2022

Kruh (polbeli, polnozrnati, ržen (G)), kisla smetana (L), bio marmelada, čaj, sadje (ringlo)

Mesno zelenjavna rižota (g), riban sir (L), solata (zelena, zelje, pesa), voda

Zelenjavna rižota (g), riban sir (L), solata (zelena, zelje, pesa), voda

Bio koruzno mešano pecivo, 100% sadni sok

Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.