Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Objavil/a Prehrana - 2021-03-26 11:38:14

 

DOPOLDANSKA MALICA

KOSILO

BREZMESNO KOSILO

POPOLDANSKA MALICA

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 29. 3. 2021

Bio kruh (polbeli, koruzni mešani, kamutov mešani z ječmenom (G)), suha salama, mozarella (L), napitek, jabolka Hudina

Boranja (G), polenta (g), kruh (G), sadno žitna rezina (G, L), voda

Boranja brez mesa (G), polenta (g), kruh (G), sadno žitna rezina (G, L), voda

Bio pecivo z bučnimi semeni (G), probiotični jogurt (L)

Torek, 30. 3. 2021 SŠSZ

Bio jogurtov desert (L), pletenka (G), SŠSZ (hruške Jarina)

Mesne kroglice (G) v paradižnikovi omaki, pire krompir (L), solata (zelena, zelje, fižol), voda

Zelenjavni mehiški zrezek (G, J) (G) v paradižnikovi omaki, pire krompir (L), solata (zelena, zelje, fižol), voda

Bio pecivo s kurkumo (G), borovničev nektar

Sreda, 31. 3. 2021

Bombeta s sezamom (G, SS), sojin polpet (G, S, l, j, z, gs, ss), priloga, limonada, SŠSZ (kivi)

Testenine s piščancem v smetanovi omaki (G, L, J), solata (pesa, zelena, koruza), voda

Testenine  v smetanovi omaki (G, L), solata (pesa, zelena, koruza), voda

Sveže sadje, presta (G)

Četrtek, 1. 4. 2021

Žemlja (G), mešani namaz (G, L, J), 100% jabolčni sok Bizant, suho sadje kmetija Mavrič

Cvetačna krem juha (L), pečene piščančje kračke, riž z zelenjavo, solata (zelena, radič, motovilec), voda

Cvetačna krem juha (L),  zelenjava na žaru, riž, solata (zelena, radič, motovilec), voda

Bio potični kruh (G), mleko (L)

Petek, 2. 4. 2021

Velikonočni zajček (G, L), kakav (mleko kmetije Jamšek (L)), banane

Krompirjev golaž (g), bio kruh (G), carski praženec s prelivom (G, L, J), 100% sadni sok rečen s sokom

Krompirjev golaž (g), bio kruh (G), carski praženec s prelivom (G, L, J), 100% sadni sok rečen s sokom

Bio polnozrnat žepek z lanom (G), ananasov sok

Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.