Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Objavil/a Prehrana - 2021-06-04 11:17:18

 

DOPOLDANSKA MALICA

KOSILO

BREZMESNO KOSILO

POPOLDANSKA MALICA

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 7. 6. 2021

Žepek skutin (G, L, J, o, ss, s), čaj, nektarine

Cvetačna krem juha (L), pečene piščančje kračke, riž z zelenjavo, solata (zelena, radič, motovilec), voda

Cvetačna krem juha (L),  zelenjava na žaru, riž, solata (zelena, radič, motovilec), voda

Bio pšenični žepek, kefir (L)

Torek, 8. 6. 2021

Kruh (polbeli, koruzni, pisani (G)), čokoladni namaz (L, G), mleko (L), banane

Kostna juha z zakuho (G, J), mesno zelenjavna lazanja (G, L, J), solata (zelena, koruza, brokoli)

Juha z zakuho (G, J), zelenjavna lazanja (G, L, J), solata (zelena, koruza, brokoli)

Bio rožičeva potička, sok

Sreda, 9. 6. 2021 

Žemlja (G), salama, sir (L), sveža paprika, 100% sadni sok Bizant

Široki rezanci, piščančji trakci v zelenjavni omaki (G, J), solata (pesa, zelena, fižol), voda

Široki rezanci z zelenjavno omako (G, J), solata (pesa, zelena, fižol), voda

Sveže sadje melona, pletenka (G)

Četrtek, 10. 6. 2021

Rogljič ajdov z orehi (G, O), 100% sok redčen z vodo, jabolka Hudina

Goveji zrezek v omaki (G, L), sirovi štruklji (G, J, L), mešana solata (zelena, kumare, paradižnik), voda

Zelenjavni zrezek v omaki (G, S), sirovi štruklji (G, L, J), mešana solata (zelena, kumare, paradižnik), voda

Pekovsko pecivo, navadni jogurt (L)

Petek, 11. 6. 2021

+ tradicionalni slovenski zajtrk

Šolska pizza (G, L), lubenica, limonada

Špargljeva juha (G, L), ocvrt file osliča (G, J, R1) s krompirjevo solato (GS), pesa, napitek

Špargljeva juha (G, L), ocvrt file osliča (G, J, R1) s krompirjevo solato (GS), pesa, napitek

Grisini (G), 100% sadni sok

Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.