Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Objavil/a Prehrana - 2018-10-26 12:35:35
 

Dopoldanska malica

 

Kosilo

Brezmesno kosilo

Popoldanska malica

Ponedeljek, 5.11.2018

 

Koruzna bombeta (G), salama piščančje prsi, sir (L), vložena zelenjava, limonada

Boranja (G), polenta (g), kaki, 100% sadni sok

Boranja brez mesa (G), polenta (g), kaki, 100% sadni sok

Sveže sadje (jabolka), ajdov kruh z orehi (G, O)

Torek, 6.11.2018  

 

Bio kruh (ovseni mešani (G), polbeli (G), polnozrnati z lanom (G)), sir za mazanje (L), sveža paprika, mandarine, čaj

Cvetačna krem juha (L), Štefani pečenka (G, J), pire krompir (L), kremna špinača (L), solata (zelena, pesa, koruza), voda

Cvetačna krem juha (L), zelenjavni polpet (G, S, J), pire krompir (L), kremna špinača (L), solata (zelena, pesa, koruza), voda

Suho sadje, 100% sadni sok

Sreda, 7.11.2018  

Kosmiči mešani (G, L, S, O) z mlekom s kmetije, banane

Goveji zrezek v naravni omaki (G), dušen riž z zelenjavo, solata (zelena, paradižnik Lušt, rukola, mozzarella), voda

Vegiburger (S, G, J), dušen riž z zelenjavo, solata (zelena, paradižnik Lušt, rukola, mozzarella), voda

Bio slanik (G), borovničev nektar

Četrtek, 8.11.2018  SŠSZ

Bio žepek s sezamom (G, SS), sadni jogurt (L), SŠSZ (kaki)

Pohorski lonec (G), kruh (G), borovničev zavitek (G, L, J), 100% sadni sok

Pohorski lonec brez mesa (G), kruh (G), borovničev zavitek (G, L, J), 100% sadni sok

Pingo breskev z vitamini, makova štručka (G)

Petek, 9.11.2018

Obletnica 80. let šole  

Čokoladna špirala (G, L, S, J, o, ss), sadni čaj, oreščki (O)

Makaronovo meso (G, J), riban sir (L), solata (zelena, pesa, zelje), napitek

Testenine z zelenjavno omako (G, J), riban sir (L), solata (zelena, pesa, zelje), napitek

Sveže sadje (pomaranče), bio ovseno mešano šol. Pecivo s posipom (G, L)

Seznam alergenov je objavljen na oglasni deski in v kuhinji. Označbe alergenov so informativne narave.   Učencem so v jedilnici vsak dan na voljo sadje, zelenjava in različne vrste kruha. Zaradi objektivnih razlogov se jedilnik lahko spremeni!