|
DOPOLDANSKA MALICA |
KOSILO |
BREZMESNO KOSILO |
POPOLDANSKA MALICA |
|
|
|
|
|
Ponedeljek, 9. 5. 2022 |
Sirova štručka (L, G), salama piščančja prsa, sveži paradižnik, napitek, jabolka Hudina |
Svaljki (G), bolonez omaka (G), ananas, solata (zelje, fižol, pesa, koruza), voda |
Svaljki (G), paradižnikova omaka (G), ananas, solata (zelje, fižol, pesa, koruza), voda |
Bio smoothie jagoda zeleno jabolko (L), ½ koruzne žemljice (G) |
Torek, 10. 5. 2022 |
Mleko kmetije Jamšek (L), kosmiči (mešani G), banane |
Špargljeva krem juha (L), mesno zelenjavna nabodala, priloga (ajvar, gorčica), pečen krompir, solata (paradižnik, kumare, feta sir (L)), voda |
Špargljeva krem juha (L), pečena zelenjava, priloga (ajvar, gorčica), pečen krompir, solata (paradižnik, kumare, feta sir (L)), voda |
Grisini (G), sadni sok |
Sreda, 11. 5. SŠSZ 2022 |
Bombeta s sezamom (G, SS), sojin polpet (G, S, l, j, z, gs, ss), solata, priloga, limonada, SŠSZ (jagode zadruga Jarina) |
Svinjski zrezek v mediteranski omaki (G, L), sirovi štruklji (G, J) ali zelenjavni narastek (G, L, J), solata (pesa, zelena, čičerika), voda |
Zelenjavni zrezek v mediteranski omaki (G, S), sirovi štruklji (G, L, J) ali zelenjavni narastek (G, L, J), solata (pesa, zelena, čičerika), voda |
Sadna skuta (L) |
Četrtek, 12. 5. 2022 |
Kruh (polbeli, rženi, s semeni (G)), maslo (L), med Pislak, čaj, oreščki (O) |
Pohorski lonec (G), domače pecivo s sadjem (G, J), kruh (G), 100% sadni sok redčen z vodo |
Pohorski lonec brez mesa (G), domače pecivo s sadjem (G, J), kruh (G), 100% sadni sok redčen z vodo |
Sveže sadje, bio pirino pecivo s posipom (G) |
Petek, 13. 5. 2022 |
Kraljeva fit štručka (G, S, SS, l, j, o), jogurt (L), jabolka Hudina |
Korenčkova juha z zakuho (G, J), dunajski zrezek (G, J), krompirjeva solata z bučnim oljem, pesa, voda |
Korenčkova juha z zakuho (G, J), ocvrti sir (G, J, L), krompirjeva solata z bučnim oljem, pesa, voda |
Riževi vaflji, sadni sok |
|
|
|
|
|
Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.