Vpis v prvi razred

VPIS V 1. RAZRED

 

Spoštovani starši prvošolcev v šolskem letu 2024/2025,

vpis vašega otroka v prvi razred na našo šolo – OŠ n. h. Maksa Pečarja bo potekal 14. 2. 2024 ob 17.00 uri v avli šole na Dunajski 390.

S seboj prinesite izpolnjeno dokumentacijo, ki ste jo prejeli po pošti.

Če imate ali boste imeli kasneje, še kakšna vprašanja jih boste naslovili  na psihologinjo Urško Flerin (urska.flerin@guest.arnes.si) in na Tatjano Ančnik,  pomočnico ravnateljice za razredno stopnjo (tatjana.ancnik@guest.arnes.si). Telefon  01 589 63 22 oz. 01 589 63 00 .

Priporočamo, da otroka, ki doslej ni obiskoval vrtca, vključite v program za otroke med 5. in 6. letom. Program bo potekal v enoti Marjetica na Bitenčevi 4 v Ljubljani (telefon 01 5838 218, nadja.begus@vrtecandersen.si). Program je brezplačen.

Starši praviloma vpisujete otroke v šolo šolskega okoliša, v katerem ima otrok stalno oz. začasno bivališče.

 

PREPIS:

Starši, ki bi radi vpisali otroka na drugo šolo, morajo otroka najprej vpisati v šolo v matičnem šolskem okolišu in nato na izbrano šolo vložiti vlogo za prepis, v našem primeru na vrh vpisnega lista napišete ime vaše nove izbrane šole.

 

VPIS IZ DRUGEGA ŠOLSKEGA OKOLIŠA

Prav tako velja za starše, ki stanujejo v drugem okolišu in bi radi otroka vpisali na našo šolo. Najprej morajo otroka vpisati v šolo v matičnem okolišu in nato narediti vlogo za prepis na našo šolo. Odgovor pričakujte najkasneje v 14 dneh. Starši v vlogi napišite vse podatke otroka in vaše kontaktne podatke – telefon in mail.

Spoštovani starši, v mesecu juniju pričakujte pošto z vabilom na 1. roditeljski sestanek (28. 8. 2024 ob 18. uri), seznamom šolskih potrebščin in prijavnico za prehrano.

Do takrat pa si lahko z otroki pogledate krajši film, ki so ga za vas in za naše bodoče prvošolce pripravile učiteljice. 

 

Svetovalna služba                                                                         Ravnateljica

Urška Flerin in Robert Pene Zor                                                  Zlatka Vlasta Zgonc

 

Pomočnica ravnateljice

Tatjana Ančnik