Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

VPIS V 1. RAZRED

Spoštovani starši prvošolcev v šolskem letu 2021/2022,

vpis vašega otroka v prvi razred na našo šolo bo potekal 10. in 11. 2. 2021 od 13. do 19. ure v prizidku šole na Črnuški 9. S seboj prinesite izpolnjeno dokumentacijo, ki ste jo prejeli po pošti.

Prosimo, da vstopate skozi vhod prizidka posamično, v varnosti razdalji 2 m drug od drugega in nosite zaščitno masko.

Če imate ali boste imeli kasneje, še kakšna vprašanja jih boste naslovili  na psihologa Roberta Pene Zora (robert.pene-zor@guest.arnes.si ) in na Tatjano Ančnik,  pomočnico ravnateljice za razredno stopnjo (tatjana.ancnik@guest.arnes.si).

Še posebej pa ob letošnjem vpisu otrok v šolo priporočamo staršem in skrbnikom otrok, ki do vpisa v 1. razred še niso bili vključeni v vrtec, da do začetka šolskega leta 2021/2022 svoje otroke vključijo v krajši program predšolske vzgoje, ki ga izvaja vrtec v vašem šolskem okolišu, seveda takoj, ko bo ob izboljšanju epidemiološkega stanja ter ponovnem odprtju vseh vrtcev to možno. Krajši program v obsegu 240 ur je za starše brezplačen in se financira iz državnega proračuna.

Starši praviloma vpisujete otroke v šolo šolskega okoliša, v katerem ima otrok stalno oz. začasno bivališče.

 

PREPIS:

Starši, ki bi radi vpisali otroka na drugo šolo, morajo otroka najprej vpisati v šolo v matičnem šolskem okolišu in nato na izbrano šolo vložiti vlogo za prepis, v našem primeru na vrh vpisnega lista napišete ime vaše nove izbrane šole.

 

VPIS IZ DRUGEGA ŠOLSKEGA OKOLIŠA

Prav tako velja za starše, ki stanujejo v drugem okolišu in bi radi otroka vpisali na našo šolo. Najprej morajo otroka vpisati v šolo v matičnem okolišu in nato narediti vlogo za prepis na našo šolo. Odgovor pričakujte najkasneje v 14 dneh. Starši v vlogi napišite vse podatke otroka in vaše kontaktne podatke – telefon in mail.

 

Spoštovani starši, ko nam bodo epidemiološke razmere dopuščale, vas bomo povabili v šolske prostore na prvi sestanek ali pa ga bomo speljali na daljavo.

Do takrat pa si lahko z otroki pogledate film na tej povezavi

 

Svetovalna služba                                                                         Ravnateljica

Robert Pene Zor                                                                             Zlatka Vlasta Zgonc

 

Pomočnica ravnateljice

Tatjana Ančnik