Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

kul_sola.jpg

Logo_PZ_prijazna_sola-vrtec_2015-16.jpg

Ekosola_logotip.jpg

 

Objavil/a Prehrana - 15. feb. 2019 09:03
 

Dopoldanska malica

 

Kosilo

Brezmesno kosilo

Popoldanska malica

Ponedeljek, 18.2.2019 SŠSZ 

 

Bombeta s sezamom (G, SS), priloga, solata, sojin polpet (G, S, l, j, z, gs, ss, v), mandarine (SŠSZ), cedevita

Puranji zrezek v naravni omaki (G), ajdova kaša ali štruklji (G, L, J), solata (zelena, motovilec, fižol), voda

Vegi burger v omaki (S, G, J) ajdova kaša ali štruklji (G, L, J), solata (zelena, motovilec, fižol), voda

Bio buhtelj s čokolado in manj sladkorja (G, L, J), mleko (L)

Torek, 19.2.2019  

 

Kruh (polbeli (G), ajdov (G), ovseni (G)), sir (L), orehi (O), jabolka, čaj

Mesne kroglice v paradižnikovi omaki (G, J), pire krompir (L), solata (zelena, zelje, pesa), ribezov nektar

Sojin polpet (G, S, l, j, z, gs, ss, v),v paradižnikovi omaki (G, J), pire krompir (L), solata (zelena, zelje, pesa), ribezov nektar

Bio kefir (korenček pomaranča) (L), pletenka (G)

Sreda, 20.2.2019  

Mlečna štručka (G, L), bio jogurt (L), banane

Ričet s suhim mesom (G), kruh (G), šolsko pecivo z jabolki in rožiči (G, J, L), 100% sadni sok rečen z vodo

Ričet brez mesa (G), kruh (G), šolsko pecivo z jabolki in rožiči (G, J, L), 100% sadni sok rečen z vodo

Žemlja (G), salama, 100% sadni sok

Četrtek, 21.2.2019  

Kruh (polbeli (G), koruzni (G), pirin (G)), maslo (L), med, mleko kmetije Jamšek, jabolka

Goveja juha z zakuho (G, J, Z), govedina v omaki, pražen krompir, solata (zelena, zelje, pesa), voda

Korenjeva juha z zakuho (G, J, Z), zelenjavni mehiški zavitek (G, J), pražen krompir, solata (zelena, zelje, pesa), voda

Puding (L)

Petek, 22.2.2019  

  

Mlečna prosena kaša (L), posip (g), bio ječmenov mešani kruh z manj soli (G), suho sadje

Polnozrnate testenine (G, j) z mesno omako (bio meso), riban sir (L), solata (zelena, koruza, čičerika, kalčki), voda

Polnozrnate testenine (G, j) s tunino omako (bio meso), riban sir (L), solata (zelena, koruza, čičerika, kalčki), voda

Sveže sadje (melona), bio bombeta z makom (G)

Seznam alergenov je objavljen na oglasni deski in v kuhinji. Označbe alergenov so informativne narave.   Učencem so v jedilnici vsak dan na voljo sadje, zelenjava in različne vrste kruha. Zaradi objektivnih razlogov se jedilnik lahko spremeni!