Logo_OSMP_200.png

OŠ n.h. Maksa Pečarja

Črnuška cesta 9
SI-1231 Ljubljana-Črnuče
Tel: 01/5896-312
em: osmakspecar@guest.arnes.si

 

Kulturna šola

Prijazna šola.jpg

Ekošola

 

Objavil/a Prehrana - 27. jan. 2023 14:14

 

DOPOLDANSKA MALICA

KOSILO

BREZMESNO KOSILO

POPOLDANSKA MALICA

Ponedeljek, 30.01.2023

 

Kruh (polnozrnat, polbeli, koruzni (G)), ribji namaz (R1, L), napitek, kivi

Goveji golaž  z bio mesom (G), svaljki (G, J, L), pomaranča, solata (zelje, zelena, koruza), voda

Svaljki (G, J, L), zelenjavna omaka, pomaranča, solata (zelje, zelena, koruza), voda

Bio jogurt (L), ajdova žemljica

Torek, 31.01.2023

 sšsz

Hot dog štručka (G), piščančja hrenovka, priloga, limonada, SŠSZ jabolko (BF)

Mesne kroglice v paradižnikovi omaki (G, J), pire krompir, solata (zelena, korenček, radič), voda

Zelenjavni polpet (G, J, S),  v paradižnikovi omaki (G, J), pire krompir, solata (zelena, korenček, radič), voda

Skuta s podloženim sadjem

Sreda, 01.02.2023

 

Kruh (polbeli, ajdov z orehi, rženi (G, O)), sir za mazanje (L), sveža paprika, čaj, mandarine

Puranja pečenka v naravni omaki (G), ajdova kaša ali zelenjavni narastek (G, L, J), solata (zelena, zelje, fižol), voda

Sojin polpet (G, S, L, J, Z, GS, SS), v gobovi omaki (G), ajdova kaša ali zelenjavni narastek (G, L, J), solata (zelena, zelje, fižol), voda

Mleko (L), bio pecivo s krompirjevimi kosmiči (G)

Četrtek, 02.02.2023

 

Kruhov rogljič z marmelado, bela kava (G, L), oreščki (O)

Fižolova enolončnica z mesom in  testeninami (G, J), kruh (G), palačinke z marmelado (G, L, J), 100% sadni sok

Fižolova enolončnica s testeninami brez mesa (G, J), kruh (G), palačinke z marmelado (G, L, J), 100% sadni sok

Hruška, prepečenec

Petek, 03.02.2023

 

Koruzni kosmiči (G), mleko kmetije Jamšek (L), banane

Brokolijeva krem juha (L), ocvrt oslič (G, J, R1), krompirjeva solata (J, GS), pesa, voda

Brokolijeva krem juha (L), ocvrt oslič (G, J, R1), krompirjeva solata (J, GS), pesa, voda

Bio kurkumin žepek, mandarine

Informacije o alergenih so informativne narave. V primeru alergije oz. preobčutljivosti na živilo oz. sestavino živila se je potrebno posvetovati z vodjo prehrane. Jedilnik se zaradi objektivnih razlogov lahko spremeni.