Erasmus+

 

erasmus.png co-funded by EU.png

 

Erasmus+

 

Sobivam s sabo, s tabo in mi vsi z naravo

V letošnjem šolskem letu je bil potrjen projekt z naslovom Sobivam s sabo, s tabo in mi vsi z naravo. Cilji projekta so povečati število ur pouka na prostem in spoznavati nove metode vključevanja narave v šolsko delo, izboljšati duševno in telesno zdravje otrok v okviru pouka na prostem, spoznavati nove metode dela pri pouku, ki upoštevajo individualne učne zmožnosti vseh učencev in razvijanje ekoloških vrednot in zavedanje zdravega okolja. V okviru projekta bomo izvedli 4 izobraževanja učiteljev v tujini, 4 sledenja na delovnem mestu (job shadowing) in skupinsko mobilnost učencev na dveh šolah v Franciji in Španiji. 

Mentorica: Patricia Verbič

Članki o Erazmus+
Erasmus - delavnica o stresu

Učenci, ki sodelujejo v projektu Erasmus + so imeli delavnico, kjer so se pogovarjali o tem, kaj je stres, katere so tiste situacije, ki jim predstavljajo stres in kako se učinkovito soočiti s stresom.

Ekskurzija bežigrajskih pomočnikov na Dunaju

Pomočniki ravnateljev Bežigrajskih OŠ smo v mesecu oktobru (16. 10. 2023 – 17. 10. 2023) obiskali osnovno in srednjo šolo na Dunaju: Schule Pfeilgasse...

Učinkovito soočanje s stresom

Učiteljica Lina Novak Vidic se je v okviru trenutnega Erasmus+ KA122 projekta »Sobivam s sabo, s tabo in mi vsi z naravo«...

Barcelona: Vsi smo posebni

Učiteljica Katja Prebil Kutin se je v oktobru udeležila izobraževanja v okviru Erasmus projekta...

Erasmus - Obisk Barcelone

Učiteljica Marja Zakrajšek se je oktobra 2023 udeležila izobraževanja v Barceloni na temo osvajanja strategij za spopadanje s stresom.

V okviru Erasmus+ obiskali Finsko

Učiteljica Anja Hribar se je že udeležila izobraževanja na Finskem v okviru novega Erasmus+ projekta.

Obisk Helsinkov in Tallina v okviru Erasmus+ KA122

Ekipa učiteljev je na Erasmus izmenjavi v Helsinkih in Tallinu.